Vignerons de la Méditerranée

Frankrigs største vinkooperativ viser vejen for god vin

For godt 40 år siden besluttede en gruppe mindre vinbønder, der troede på den exceptionelle kvalitet af deres land og vinene derfra, at gå sammen og danne en virksomhed baseret på de tre værdier: harmoni, etik og excellence.

Den dag i dag er virksomheden stadig drevet med et stærkt fokus på menneskerne bag og deres vision for vinproduktion. En vision om at være de førende i branchen. Denne vision, der skabte baggrund for grundlæggelsen af firmaet, er stadig mål og fokus i dag.
 

Frankrigs største kooperativ

Gruppen er i dag vokset til at blive Frankrigs største kooperativ med 2500 medlemmer fordelt på 11 individuelle kooperativer og 60 vingårde. Således producerer man imponerende 1.000.000 hektoliter vin årligt!

Vinene fortæller alle deres individuelle historier om mytiske terroirs som Saint Chinian, Fitou, Corbières, Malepère med flere. Alle er frugten af ældgammel savoir-faire (dygtighed og omtanke).

Der produceres en meget bred vifte af vine på grund af den helt utrolige diversitet i gruppen, og fordi man simpelthen ønsker at lave vine, der appellerer til en lige så bred vifte af vinelskere. Alle vine er fyldt med personlighed, charme, generøsitet og venlighed, præcis som menneskene bag. Læs mere om vinlandet Frankrig her