Gasgrill eller kulgrill?

Få hjælp til at vælge den rette grill

For de fleste, der skal til at købe en ny grill, er det første spørgsmål, der melder sig, om det skal være en gasgrill eller kulgrill. Lad det ikke være smagen, der afgør valget af grill. Stort set alle blindtests viser, at der ikke er forskel på smagen fra gasgrill og kulgrill. Det skyldes, at mange producenter laver deres gasgrill, så de efterligner egenskaberne fra kulgrillen. Det system giver maden den saftige lækre smag, man kender fra kulgrill.

Gasgrill - kom nemt og hurtigt i gang

Fordelen ved gasgrillen er, at det er nemt og hurtigt at komme i gang med at grille. Griller man ofte i hverdagen, hvor tiden er en afgørende faktor, er det kun et tryk på en knap, og 5 minutter efter er grillen klar. Det er ligeledes nemt at styre temperaturen. Mange modeller er delt op i zoner med termometer til hver zone. Dette gør det nemt at tilberede forskellige ting på grillen samtidig.

Kulgrill - få den ægte grilloplevelse

Fordelen ved kulgrillen er den stærke varme, duften af røg, ilden og oplevelsen omkring optænding af grillen. Med kulgrillen får man oplevelsen af mad på bål og den mere afslappet måde af grille på, hvor tiden ikke er så afgørende.

Der kan desværre ikke lægges anmeldelser på sitet for tiden.