Char-Broils Tru-Infrared teknologi giver saft og smag hver gang

Læs mere om teknologien bag

Char-Broils Tru-Infrared teknologi er kort fortalt en helt ny måde at grille på. Du får mad med masser af smag og saft – hver gang.

Fantastisk effektiv infrarød varme

Gasbrænderne er fremstillet i høj kvalitet, og typen har været anvendt i avancerede gasgrill og på restauranter i årevis.
Gasflammerne opvarmer den Tru-Infrared patenterede emitter, som afgiver en fantastisk effektiv infrarød varme til maden. (Emitteren kan variere fra model til model).
Desuden sikres en ensartet varme over hele grillristen – og dermed er det slut med alt for varme eller kolde områder og ujævne resultater.

Ingen pludselige omflamninger

Det patenterede design forhindrer både pludselige opflamninger og bruger mindre gas end traditionelle grill – og designet er samtidig med til at give maden den saftige, lækre smag, vi kender fra kulgrill. Varmen trænger nemlig ind i maden uden at udtørre den.

Præcision i tilberedening

Char-Broil Tru-Infrared slår konkurrende grillbrands af banen med sin innovative infrarøde varme, også i koldt vejr. Det betyder, at du får præcision i tilberedningen, uanset om det er langtidsstegning eller meget høj varme.

Der kan desværre ikke lægges anmeldelser på sitet for tiden.