Halloween

På føtex.dk finder du et stort udvalg af både sjove og uhyggelige kostumer til halloween. Hvad vil du være til halloween? Ond heks, den søde djævel, spøgelse, skræmmende skelet, alien eller farlig zombie?

118 produkter
Fås i to størrelser
199 kr.
Fås i 2 varianter
Flere størrelser
299 kr.
Fås i 3 varianter
Inkl. kjole, bælte og hat
149 kr.
Str. 164 cm. / 13-14 år.
99 kr.
Str. 128 cm. / 7-8 år
99 kr.
Str. 146 cm. / 9-10 år.
99 kr.
Fås i to størrelser
100 kr. - 199 kr.
Fås i 2 varianter
Fås i to størrelser
199 kr.
Fås i 2 varianter
Fås kun online
173 kr.
Fås i to størrelser
199 kr.
Fås i 2 varianter
Fås kun online
217 kr.
Fås kun online
173 kr.

Halloween kostumer til børn – det er sjovt at være lidt uhyggelig!

Børn elsker at klæde sig ud, og halloween er netop den tradition, hvor de kan gå fra dør til dør for at banke på og skræmme naboerne, mens de siger ”trick or treat”. Halloween er en aften fyldt med hyggelig uhygge, og har åbnet for nye muligheder for at klæde sig ud i de lidt mere drabelige og grusomme kostumer. Og det er sjovt, for børn elsker at være lidt uhyggelige og farlige og sprede skræk og rædsel blandt venner, familie og naboer.
 
Udvalget af halloween kostumer til børn på føtex.dk passer til både piger og drenge og der er er masser at vælge mellem. Vil dit barn gerne være heks, trold, spørgelse, skelet, vampyr eller zombie? For at gøre udklædningen endnu mere uhyggelig kan i ansigtsmale eller lave andre effekter lige efter barnets fantasi.
 
Når du sammen med dit barn skal finde årets halloween udklædning, er det selvfølgelig ikke meningen at det skal være alt for uhyggeligt – tilpas gerne kostumet til barnets alder så der er balance mellem sjov og uhygge.
 

Tilpas udvalget
×
Brand
Lagerstatus
Farve
Pris (kr)