Vælg den rigtige kuffert

Her får du nogle gode råd at have i baghovedet når du skal vælge kuffert

Vælg den rigtige kuffert.

Det kan være noget af en jungle at finde den kuffert der passer lige til ens behov. Hvis kufferten er for stor, så har man også en tendens til at pakke for meget, og hvis kufferten er for lille har man ikke plads til souvenirs. Så hvordan finder man frem til den rigtige størrelse?

Taske eller kuffert?

Hvorvidt du skal have en kuffert eller en taske er oftest defineret af rejsens længde. Hvis det er en kort rejse, kan du oftest nøjes med en taske, men skal du på en uges ferie eller længere, så kan det godt være bedre at have en kuffert, som kan rumme flere ting.

Størrelse

Hvis du har besluttet dig for at du skal bruge en kuffert, er det næste valg du skal tage, hvor stor kufferten skal være.

Til kortere ferier/Weekendture

Når du skal på en kort ferie har du højest sandsynligt ikke brug for en ret stor kuffert. Vi anbefaler derfor en kuffert, hvis mål passer som håndbagage. Vær dog opmærksom på at reglerne for håndbagagens størrelse varierer fra flyselskab til flyselskab.

Charterferie

Hvis du skal på charterferie skal du have mere tøj med end til en storbyferie, plus du skal  have flere personlige plejeprodukter med i form af solcreme og aftersun. Det er derfor en god ide at vælge en kuffert i en mellem størrelse.

Aktiv ferie

Når du skal på en aktiv ferie, hvad enten der er tale om en skiferie eller en sportsferie så skal du have en stor kuffert med som kan rumme både udstyr men også de større mængder tøj du skal have med.

 

Vi håber at du har fået et bedre overblik over hvilken størrelse kuffert du skal bruge. Du kan komme direkte ind til vores udvalg af kufferter og rejsetasker her

Der kan desværre ikke lægges anmeldelser på sitet for tiden.