Huskeliste inden rejsen

Vi hjælper dig til at huske nogle af de vigtigste ting inden du tager på ferie

HUSKELISTEN INDEN FERIEN

Når nu rejsen står for døren er det vigtigt at du har godt styr på nogle af de grundlæggende ting, inden du hopper ombord på flyet.
Vi har her ridset nogle af de vigtigste ting op.

1.Rejseforsikring

Husk at have styr på din rejseforsikring, og hvis du ikke er en af de heldige der har et lille kort med kontaktoplysninger til din forsikring samt police-nummer, kan det være en rigtig god idé, at printe din rejseforsikring ud, og tage den med i håndbagagen.

2.Pas og Pung

Det er selvfølgelige altafgørende at du medbringer dit pas og din pung, men har du styr på hvornår dit pas udløber og hvilke regler der er for passets gyldighed, på den rejse du skal på? Nogle destinationer kræver nemlig, at du har minimum et halvt års gyldighed på dit pas, efter hjemrejse. Desuden er det altid en god ide at tjekke om du har de rigtige kort i din pung, så du ikke står uden penge.

3.Lås af derhjemme

Sørg for at alle vinduer er lukkede og døre aflåst. Det ville være ærgerligt at slutte ferien ved at komme hjem til at tomt hus. Hvis du har en alarm i dit hjem, så hellere dobbelttjekke at du har tilsluttet denne, inden du rejser på ferie.

4. Ingen Facebook opdateringer

Lad være med at skrive på Facebook eller andre sociale medier, at du rejser på ferie, da det er med til at signalere, at dit hus står ubeboet i en periode. De fleste forsikringer er blevet strenge på dette område og vil ikke dække tabet, hvis tyveriet sker på baggrund af en opdatering.

5. Tøm Køleskabet

Når du skal på en uges ferie eller længere, er det en god ide at tømme køleskabet for varer der ikke har lang holdbarhedsdato. Det er ikke sjovt at komme hjem til dårligt mad og en rengøring, fordi du ikke fik tømt køleskabet forinden. Og hvis du gerne vil have et fyldt køleskab når du kommer hjem, kan du jo tage forbi Netto, føtex eller Bilka og få tanket op. 

Der kan desværre ikke lægges anmeldelser på sitet for tiden.