Vores Vinkælder

Velkommen til en verden af vin

Vores vinkælder byder indenfor til et nyt, spændende sortiment af vine i alle afskygninger. Vi har tilpasset afdelingen til tidens tendenser og sirligt udvalgt leverandører og vine fra de bedste distrikter, så du ikke går forgæves hos os, uanset hvilken type vin, du foretrækker. 

I Vores vinkælder findes klassiske vine, men også nyere økologiske og alkoholfri flasker. 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, eller har du bare brug for inspiration inden en stor fest, kan du komme forbi og smage hver fredag og lørdag i Vores vinkælder. 

Så gør bare klar til hygge, god mad og gæster. Vinen finder du i føtex.

Vi gør det nemmere at vælge den rigtige vin 

I føtex vil vi gerne gøre det nemt, at vælge den rigtige vin til den rigtige anledning - uden altid at skulle gå med det sikre, velkendte valg. Derfor har vi lavet disse, nye, vinnavigationer, som du finder ved de forskellige vine i din lokale føtex. Her får du nemt et overblik over, hvilke retter vinen passer til, om den er tør, sød, let eller kraftig og hvilken drue den er lavet på. Samtidig kan se hvilket land viden kommer fra og nemt se alkoholprocenten. 

Med de nye vinskilte opfordret vi til at gå på opdagelse i det nye sortiment, og prøve nye, spændende vine. Start for eksempel med Masi-vinene, som du finder en beskrivelse på her. Vinen finder du i føtex.

En god vin bør ikke stå alene

En god vin bør ikke serveres alene. Her finder du to eksempler på nemt og lækkert tilbehør som du kan servere til.