Drengesenge

Skal tremmesengen udskiftes med en større drenge-seng i et lækkert design og med plads til både at sove, lege og hygge sig med vennerne i? Vi har mange spændende modeller – både helt enkle og med masser af tilbehør. 

Drenge-seng – høj kvalitet og smart design

Hvad der er den helt rigtige seng til drengeværelset er meget forskelligt. Uanset, hvilke præferencer du måtte have, er der dog én ting, som først og fremmest skal være på plads, nemlig komforten. Dit barn skal naturligvis sove godt. Han har som alle andre børn brug for masser af sund og uafbrudt søvn for at få kræfter og energi til dagens mange aktiviteter. Vi fører udelukkende drenge-senge og madrasser fra førende brands, så du altid er garanteret høj kvalitet, lækkert design og smart tilbehør.
 

Tre grunde til at vælge en drenge-seng

  • Fås i flere flotte varianter, design og farver og med masser af lækkert tilbehør
  • Fungerer som både sove-, lege- og hyggeplads
  • Kombinér med lækkert interiør, og skab det helt perfekte drengeværelse

For langt de fleste børn er sengen ikke kun et sted at sove. Den er langt mere. Det er nemlig også her, at de hygger sig med et spændende spil, en dejlig bog eller en sjov film eller leger med vennerne. Når du skal finde frem til den helt rigtige seng til din søns værelse, er det derfor vigtigt, at du inddrager hans personlighed og interesser i beslutningsprocessen.
 

Hvilken drenge-seng skal jeg vælge?

Er du ikke helt afklaret med hensyn til, hvilken seng der skal erstatte tremmesengen? Vi opdaterer og udvider løbende vores udvalg af drenge-senge, så du altid har noget af det allernyeste at vælge mellem. Måske er en af følgende to meget populære sengetyper netop dét, du leder efter?

  • Juniorseng i almindelig højde: Nogle børn føler sig mest tryg i en knap så høj seng, som de nemt og hurtigt kan stige ind og ud af. Det er den mest almindelige sengetype, som fås i flere modeller, farver og med eller uden sengehest og skuffer.
  • Halvhøj/høj seng: Foretrækker din søn at se tingene lidt fra oven, er en halvhøj eller høj seng en mulighed. Den fås med smart og praktisk tilbehør, som f.eks. sengehest, forhæng, stige, rutsjebane og opbevaringsmuligheder.

Begge sengetyper kan kombineres med en udtræksseng for ekstra sengeplads til overnattende kammerater.

 

Køb din nye drengeseng på føtex.dk

Når du har fundet frem til den helt rigtige seng til din søn, så bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Handler du for over 1.000 kr., sørger vi for gratis levering hjem til dig på din adresse.

Husk, at du som altid har 30 dages returret.