Pigesenge

Drømmer din datter om en flot ny seng? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Skal den være helt enkel eller med smart ekstratilbehør og med knald på farvepaletten? Vi har begge dele lige herunder.

Pige-senge – mange spændende modeller

Din datter skal naturligvis sove godt. Børn har brug for masser af søvn for at fungere optimalt i hverdagen, både derhjemme og i f.eks. daginstitutionen eller skolen. Den seng, som du vælger til hende, skal derfor først og fremmest være praktisk og udstyret med en komfortabel madras. De fleste børn bruger dog ikke deres seng til udelukkende at sove i. Det er også her, at de leger med vennerne og hygger sig med en spændende bog eller et sjovt spil. Vi har senge til det hele.
 

Tre grunde til at vælge en pige-seng

  • Fås i flere flotte modeller og med masser af lækkert ekstra tilbehør
  • Er både sove-, lege- og hyggeplads
  • Kombinér med smart interiør, og skab det perfekte pigeværelse

Er du ikke helt afklaret i forhold til, hvilken seng der fremover skal stå i din datters værelse? Det er fuldt forståeligt. Der er så meget spændende og lækkert at vælge imellem, at det kan virke nærmest uoverskueligt. Det behøver det dog ikke.
 

Hvilken pigeseng skal jeg vælge?

For at finde frem til en optimal sengeløsning, er det vigtigt at vælge netop den sengetype, som hun føler sig tryg ved og i. Blandt de mest populære sengetyper til pigeværelset er:

  • Juniorsenge i almindelig højde: Føler din datter sig bedst tilpas med at blive i nærheden af sit legetøj og så tæt på gulvet som muligt, er en juniorseng i almindelig højde i en dejlig farve det perfekte valg. Den fås både med og uden sengehest og opbevaring. Med en smart og praktisk udtræksseng under, er der ekstra soveplads til overnattende venner. Har du en lille prinsesse, er det oplagt med en sengehimmel. Eller, hvorfor ikke gå all-in med en kombiløsning – nemlig en skøn himmelseng? Den finder du naturligvis også her i shoppen.
  • Halvhøje/høje senge: Synes din datter, at det er fedt at komme op i højden og få en god udsigt over sit værelse, så er en halvhøj eller høj seng en mulighed. Begge sengetyper fås med f.eks. sengehest, stige, forhæng, rutsjebane, opbevaringsplads og mulighed for udtræksseng til overnattende kammerater. Fordelen ved disse sengetyper er, at de frigiver gulvplads, men også at der er masser af fantastisk lege- og huleplads under sengene.
     

Køb din nye pigeseng på føtex.dk

Når du har fundet frem til den nye seng til pigeværelset, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk.

Du har som altid 30 dages returret.