Boxmadrasser med opbevaring

Skal din nuværende seng skiftes ud med en ny? Prioriterer du komfort og velvære højt, og har du brug for ekstra opbevaringsplads? Så kunne en boxmadras med praktisk opbevaringsfunktion måske være den perfekte løsning. 

Sov godt, og få plads til f.eks. sengetøj, tøj og legetøj med en boxmadras med opbevaring

Er hverdagen fyldt godt op med job, familie, diverse praktiske gøremål og fritidsinteresser? Så ved du helt sikkert også alt om, hvor hårdt det kan være at skulle nå det hele. Det kræver energi og kræfter, og dem får du i høj grad ved at sove godt. En sund søvn giver din krop mulighed for at restituere sig. Bor du på knap så mange kvadratmeter, skulle du overveje en af vores fantastiske boxmadrasser med opbevaring. De er både komfortable og praktisk-funktionelle.
 

Tre grunde til at vælge en boxmadras med opbevaring

  • Du får både en behagelig seng og ekstra opbevaringsplads
  • Findes i forskellige størrelser, og er derfor lige oplagt i soveværelset, børne- og teenageværelset og gæsteværelset
  • Du kan vælge mellem flere modeller fra kvalitetsbrands som Nordisk Fjer og HUMA

Et optimalt sovemiljø afhænger dog ikke udelukkende af at have en behagelig seng at ligge i. Det er en kombination af underlag, dyne og pude, der giver den perfekte løsning. Vi har det hele her i shoppen, så hvorfor ikke kigge dig lidt omkring?
 

Hvad skal jeg vælge?

At sove godt starter med en god madras. Bestemmer du dig for en boxmadras med opbevaring får du både madras og seng. Hvilken, du skal vælge, afhænger blandt andet af bl.a.:

  • Kvalitet: Alle har ret til et godt sovemiljø, og derfor inddeler vi mange af vores produkter i tre kategorier, nemlig godbedre og bedst. På den måde er det nemt at få et godt overblik over de muligheder, som måtte være af interesse for dig, nemt, hurtigt og enkelt.
  • Størrelse: Du skal naturligvis ligge bekvemt, hvad enten du ligger alene eller med en partner. Vi har alle gængse standardstørrelser, så du kan få lige netop den størrelse seng, som du er på udkig efter.
  • Komfort: Smag og behag og individuelle behov er naturligvis forskellig. Polstring, komfortzoner og betræk er blot noget af alt det, som du kan finde praktiske og nyttige informationer om under ”beskrivelse” og ”specifikationer” under hver model.
     

Køb din nye boxmadras med opbevaring på føtex.dk

Har du tjekket vores aktuelle sortiment og fundet frem til din nye boxmadras med opbevaring? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk.

Når du køber for over 1.000 kr. her i shoppen, får du gratis levering. Du har naturligvis 30 dages returret.