Gæsteseng - simpel og behagelig

Skal du have overnattende gæster på besøg, er det smart altid at have en oppustelig gæsteseng lige ved hånden. Har du derimod et dedikeret gæsteværelse eller et kontor, kan du sagtens indrette dette med en lækker sovesofa, så du til enhver tid kan tilbyde en ekstra soveplads. Find din gæsteseng herunder og bestil allerede i dag.

Find en smart oppustelig gæsteseng

Vores udvalg af gæsteseng består af smarte og oppustelig senge, som er nemme at opbevare i hjemmet. Den optager nemlig ikke alverdens plads og er et rigtig godt valg, hvis du ikke har et gæsteværelse. Samtidig er prisen også rigtig god, så du altid kan have en gæsteseng liggende i hjemmet i tilfælde af overnattende gæster. Skal gæsterne sove ekstra godt, finder du også et udvalg af lækre og moderne sovesofaer i forskellige designs i vores sortiment. Vores udvalg byder for eksempel på:

 

  • Smarte gæsteseng med indbygget pumpe
  • Flotte sovesofaer
  • Gæstesenge til børn og voksne
  • Funktionelle pumper

 

Der er altså et bredt udvalg af vælge imellem på føtex.dk. Fælles er den fornuftige pris og gode kvalitet. Udover at blive brugt som gæsteseng kan du også bruge de oppustelige madrasser til campingture, teltture, festival eller noget helt fjerde. De er nemlig både nemme at tage med rundt samt behagelig at ligge på i et par nætter. Vælger du en gæsteseng uden indbygget pumpe, skal du også huske at tilkøbe en separat pumpe.

Vi har også både gæsteseng til børn og voksne, hvor madrasserne til børn har sjove og finurlige motiver. De kan også bruges i hjemmet, hvor børnene kan lege i haven eller i stuen på den bløde madras. Dyk ned i de mange muligheder her på siden og find favoritten.
 

Køb din gæsteseng på føtex.dk i dag

Det behøves ikke være dyrt at købe en seng til din gæster, hvorfor føtex.dk er et rigtig godt sted at handle. Vores udvalg er nemlig præget af god kvalitet til en endnu bedre pris. Og handler du for over 1.000 kr., får du også fri fragt med i købet. Har du et større gæsteværelset, kan du også glæde dine gæster med for eksempel en lækker boxmadras, hvor komforten er endnu bedre. Få gjort dit køb her på siden i dag.