Himmelsenge

Lad din lille prins eller prinsesse sove sødt i en smuk himmelseng med flotte detaljer. Eller sov selv dejligt i en lækker himmelseng i netop den stil, som du foretrækker. Vi har modeller til både børn og voksne.

Indret dig unikt med en fantastisk himmelseng

Med en af vores himmelsenge kan du skabe præcis den stemning og atmosfære, som du drømmer om, i både børneværelset og soveværelset. Himmelsenge er for alle. Både børn og voksne. Din datter eller søn behøver ikke at være vild med eventyr om prinser og prinsesser, onde hekse og ildspyende drager for at drømme om en himmelseng. Det gør du naturligvis heller ikke. Himmelsenge findes i et væld af udgaver og stilarter og er derfor nemme at indrette sig med, uanset stilpræferencer.
 

Tre grunde til at vælge en himmelseng

  • Findes i forskellige varianter, design, stilarter, materialer og størrelser
  • Er for både børn og voksne
  • Kan kombineres med tilbehør og interiør for et personligt præg

Himmelsenge kan sagtens være eventyrlige uden at virke eventyragtige. På den anden side er det også muligt virkeligt at skrue op for det romantiske og eventyruniverset, hvis du ønsker det. Det er netop charmen ved denne sengetype. Der er ganske enkelt så mange muligheder for at skabe et sovemiljø, der passer til den enkeltes ønsker.

Det er vigtigt at have i mente, at himmelsenge ikke kun dækker et æstetisk behov, men i lige så høj grad også et praktisk-funktionelt. Kombinér sengen med en flot sengehimmel, og du har en perfekt afskærmning, der holder både generende lys og blodsugende myg ude.
 

Hvilken himmelseng skal jeg vælge?

Det er en god idé at brug lidt tid på at afdække, hvilke ønsker og krav du har til din seng. Det gælder i forhold til specielt følgende punkter.

  • Design/stil: Hvad enten du foretrækker en seng i et enkelt og let design eller en seng med masser af tilbehør og detaljer, så har vi en seng, der matcher dine præferencer. Det gælder også i forhold til stilart. Ny nordisk, minimalistisk, klassisk, romantisk, naturlig eller moderne og tidløs? Kig dig om, så finder du helt sikkert en seng, som passer til din måde at indrette dig på.
  • Størrelse: Skal den nye himmelseng stå i børneværelset eller i soveværelset? Vi har senge i mange forskellige størrelser. Du kan tjekke mål under specifikationer for de enkelte modeller.
     

Køb din nye himmelseng på føtex.dk

Når du har fundet frem til din nye himmel-seng, bestiller du den nemt online på føtex.dk. Mangler du en ny og komfortabel madras, har vi et stort udvalg af kvalitetsmadrasser her i shoppen.

Husk, at du som altid har 30 dages returret.