Sengerammer

Sengerammen er fundamentet, der skal bære din madras, og det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilken sengeramme du vælger. Her på siden finder du vores store udvalg af sengerammer i forskellige størrelser – fra enkeltseng til dobbeltseng. 

Sengerammer af høj kvalitet

En praktisk og funktionel sengeramme er afgørende for, at du har et sted at placere din madras. Det er ganske enkelt formålet med den. Den skal være robust, og vil du gerne have plads til opbevaring under sengen, skal du naturligvis også sørge for at vælge en sengeramme, der tillader det. Vi fører et stort og bredt sortiment af robuste og flotte sengerammer af høj kvalitet. Kig dig om og find en, som matcher dit sovemiljø.

Tre grunde til at købe din sengeramme på føtex.dk

  • Høj kvalitet til lave priser
  • Mange forskellige varianter og størrelser
  • En både praktisk og æstetisk løsning

Trænger den gamle sengeramme til at blive skiftet ud med en ny? Eller synes du, at en boxmadras virker kedelig og anonym uden en flot ramme?

Med en af vores sengerammer kan du indrette dit soveværelse i præcis den stil, som du føler dig godt tilpas i. Et soveværelse skal være et refugium af komfort og velvære, hvor du kan koble fra og slappe af fra dagens mange gøremål. Vi har sengerammer i mange stilarter, materialer, størrelser og prislejer – og alle sammen af høj kvalitet.
 

Hvilken sengeramme skal jeg vælge?

En sengeramme har et funktionelt og et æstetisk formål. Den skal danne basis for den madras, som du skal slappe af og sove på, og den skal sætte prikken over i’et i forhold til indretningen af dit soveværelse. Når du ser dig om efter en, er det en god idé at være opmærksom på:

  • Størrelse: Skal den bruges til en enkelt-, trekvart- eller dobbeltmadras?
  • Madras/hynder: Leveres den med eller uden madras og hynder?
  • Konstruktion og materialer: Opfylder den/de dine ønsker og krav?

En sengeramme skal med andre ord passe til såvel omgivelser og indretning som til den person, der skal bruge sengen. Da smag og behag som bekendt er forskellig, bør du afsætte lidt tid til at afdække dine behov. På den måde gør du det både lettere og sjovere at søge efter den helt rigtige løsning.

Vi bestræber os hele tiden på at udvide og opdatere vores sortiment med det allernyeste på markedet og udelukkende fra førende producenter og leverandører. På den måde er du garanteret høj kvalitet og fantastisk design. At du så får det til nogle absolut fornuftige priser, gør det jo bare endnu bedre. Det gælder for øvrigt også for vores store udvalg af madrasser. Står du og mangler en til din nye sengeramme, hjælper vi dig naturligvis også meget gerne med den.

Når du bestiller på føtex.dk, får du altid 30 dages fuld returret.