Sengerammer med opbevaring

Der kan være mange grunde til, at du ønsker en sengeramme med plads til at opbevare nogle af dine ejendele for en kortere eller længere periode. Uanset hvad de måtte være, har vi sikkert en løsning til dig. 

Praktiske og flotte sengerammer med opbevaring

Selv om en sengeramme med opbevaring ikke i sig selv har den store betydning for hverken komforten i din seng eller søvnkvaliteten, så bidrager den rette model helt sikkert positivt til, at du føler dig godt tilpas i dit sovemiljø. Sengerammer fås både med og uden opbevaring. Når du vælger en med opbevaring, er det som oftest fordi du har behov for ekstra plads, eller at du har et begrænset antal kvadratmeter at gøre godt med. Vi har modeller, der tilgodeser de flestes behov.
 

Tre grunde til at vælge en sengeramme med opbevaring

  • Det er et praktisk og funktionelt møbel
  • Det fås i mange forskellige design, stilarter, materialer, størrelser og materialer
  • Du kan få modeller til børn og voksne og til de fleste rum, hvor der ønskes en sovefunktion – i soveværelset, børne- og teenageværelset eller gæsteværelset

For at kunne tilbyde vores kunder sengerammer med opbevaring, der tilgodeser deres ønsker og krav, holder vi os konstant ajour og opdateret med det allernyeste fra førende brands.
 

Hvad skal jeg vælge?

For at få en så optimal løsning som overhovedet muligt er det vigtigt, at du er opmærksom på specielt to punkter.

  • Størrelse: Vi har sengerammer i alle gængse standardmål, så der er plads til det antal personer, som skal sove i sengen, og som matcher gulvpladsen i det rum, hvor den skal stå. Frem med målebåndet, så ved du præcist, hvad du har kvadratmeter til.
  • Madras: Det er naturligvis også hos os, at du kan finde en komfortabel spring-, boks- eller elevationsmadras, der matcher din nye sengeramme. Det har med andre ord aldrig været nemmere og hurtigere at skabe en fantastisk kombination af seng og opbevaring i ét multifunktionelt møbel.

Skal dit soveværelse optimeres yderligere, har vi naturligvis også masser af spændende sengeprodukter og interiør, som gør det nemt at skabe præcis de omgivelser, som du ønsker. En lækker og komfortabel pude eller dyne? Et smukt sengetæppe i den helt rigtige farve/nuance? Et flot og praktisk løst tæppe eller nye soveværelsesmøbler? Du finder det hele og meget, meget mere på føtex.dk.
 

Køb din nye sengeramme med opbevaring på føtex.dk

Når du har fundet frem til din favorit, bestiller du den nemt og bekvemt på føtex.dk. Vi sørger så for levering hjem på din adresse. Køber du for mere end 1.000 kr., leverer vi gratis.

Husk, at du som sædvanlig har 30 dages returret.