Sengeben til boxmadrasser

Til din boxmadras hører sig også et par solide ben - og det kan vi selvfølgelig hjælpe med på føtex.dk. Vi fører nemlig et godt udvalg af flotte modeller i flere forskellige materialer, som du nemt kan vælge imellem. Dyk ned i udvalget her på siden.

Vælg mellem forskellige sengeben til din boxmadras

Når du vælger en boxmadras fra føtex.dk, hører der ofte sengeben med som en del af pakken. Men dette er ikke altid tilfældet, hvorfor vi har et fint udvalg af sengeben til din boxmadras her på siden. Vores sengeben fås i materialer såsom:

  • Stål

  • Naturtræ

  • Egetræ

  • Hvidt træ

Fælles for alle materialer er den skarpe pris og gode kvalitet, hvor du får holdbare og stabile ben til din boxmadras. Vores udvalg egner sig også til dig, hvis du trænger til at få udskiftet de eksisterende ben, hvis du ønsker et andet udtryk i soveværelsesindretningen. Det kan også være, fordi der er kommet synligt slid, hvor et par nye ben gør underværker.

Vores sengeben i stål kan også bruges til din elevationsseng, hvis du har sådan en i hjemmet eller påtænker at investere i en ny seng.

Køb nye ben til din boxmadras på føtex.dk

Hvis du har investeret dine penge i en ny seng, så skal der selvfølgelig også et par sengeben med for at fuldende købet. Det er nemlig ikke godt, hvis din boksmadras står direkte på gulvet, da du kan blive udsat for kulde og træk. Samtidig tåler madrassen heller ikke kulde og kræver at blive hævet over jorden - og løsningen er et par stabile sengeben fra føtex.dk.

Udover de praktiske funktioner er sengeben også en del af det samlede udtryk på din seng. Derfor skal du også vælge de sengeben, som passer godt sammen med resten af din indretning. Se også resten af vores sengetilbehør og skab et fantastisk helhedsindtryk. Køb online i dag og få hurtig levering med os.