Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Fyldig rosévin på 60% Garnacha, 30% Viura og 10% Tempranillo. Efter 12 timers udblødning med skind gærer vinen i ca. 25 dage i små 2.000 liters træbeholdere, hvor vinen opbevares yderligere 2 måneder, før den tappes på flasker. Intens aroma, hvor Tempranillo druens frugt trænger igennem med nuancer af jordbær, rosenblomst og diskret vanilje. I munden blød, frisk og med en dejlig mineralsk saftighed. Eftersmagen er meget fyldig og behagelig. Kan absolut anbefales til fisk, skaldyr og fyldige salater. Server ved 10-12°C.
Bodegas Muga blev grundlagt af Isaac Muga Martínez i 1932. I dag ligger vinkælderen i et smukt gammelt hus i Haro, Rioja Alta, og Muga hører til den klassiske skole i Rioja - gæringen og udblødning i træpersekar, langsom dekantering i løbet af vinteren, traditionel filtrering ved bundfældning samt klaring med friske æggehvider. Hos Muga er fade og tønder bødkerhåndværk, som plejes omhyggeligt og som de selv fremstiller af amerikansk- og fransk eg.
Om producenten
Bodegas Muga blev grundlagt af Isaac Muga Martínez i 1932. I dag ligger vinkælderen i et smukt gammelt hus i Haro, Rioja Alta, og Muga hører til den klassiske skole i Rioja - gæringen og udblødning i træpersekar, langsom dekantering i løbet af vinteren, traditionel filtrering ved bundfældning samt klaring med friske æggehvider. Hos Muga er fade og tønder bødkerhåndværk, som plejes omhyggeligt og som de selv fremstiller af amerikansk- og fransk eg.