Ny VRS kollektion i butikkerne

Når du har brug for en afslappende dag, enten alene eller med dine nærmeste, kan du sammensætte dit hyggeoutfit med VRS’ hyggetøj – nøjagtigt som du ønsker. Derudover sikrer kollektionen et festoutfit til både julefrokosten og nytårsfesten.

Se vores must-haves fra kollektionen nedenfor og find resten af kollektionen i din nærmeste føtex butik i dag.

Vær dig selv

Vi vil bare gerne have at du skal være dig selv og derfor tilbyder føtex VRS tøj, der passer alle former, farver og størrelser.

 

Udforsk VRS universet i din nærmeste føtex.

VRS Jackie

Tøj skal passe til kroppens former, ikke omvendt. Derfor har vi lavet VRS Jackie for plus size kvinder. Her finder du både tøj, der er rart at leve i, og som klæder din krop. Jackie findes i størrelserne 46 til 52.

VRS Mini, Kids & Junior

VRS Mini, Kids & Junior er tøj og sko til børn i alle aldre. Vores børnetøj er produceret af økologisk bomuld for at sikre den bedste kvalitet.
 

VRS Man

VRS Man er kvalitetstøj til mænd. Du finder både det casual og det pæne hverdagslook, tøj til festen og til en søndag i sofaen. Du går aldrig forgæves efter nye sokker eller boxershorts, og vores basissortiment vil klæde enhver garderobe.

VRS Basic

En god basisgarderobe er fundamental, når du vil undgå tøjkriser. I føtex finder du altid vores faste basissortiment, som blandt andet består af lækre t-shirts, trøjer, bukser, shorts, undertøj, accessories og strømper.

Meget af basislinjen fra VRS produceres i økologisk bomuld, så du kan føle dig godt tilpas, fra du står op, til du går i seng. 

VRS Sport

I føtex finder du sportstøj til både mænd, kvinder og børn. VRS Sport klæder dig på med alt hvad du skal bruge til din løbetur, et besøg i fitnesscentret eller blot en aktiv livsstil. Løb en tur forbi føtex og se udvalget.

VRS bukseguide

VRS har bukser til de fleste anledninger. Her kan du se vores modeller, som du kan finde i din nærmeste føtex.

Du kan ikke stave til ansvar uden VRS


Når du køber tøj hos os, så får du ikke bare et frisk pust til garderoben – du støtter også en ansvarlig forretning. Vi ved godt, at vi ikke kan løse alle de globale udfordringer i tøjbranchen – men vi er helt bevidste om, at vi kan og skal gøre en positiv forskel. Og det gør vi, ved at tage ansvar – både for os selv og dem vi samarbejder med.


Derfor vælger vi kun partnerskaber med leverandører, som vil samarbejde om at sikre gode arbejdsforhold på fabrikkerne – lige fra første syning til den færdige kollektion. Men for os når ansvarlighed også ud over selve produktet. Vi går forrest, når det handler om at træne et ansvarligt mindset i tøjbranchen, som handler om alt fra at forstå Salling Groups CSR-strategi og menneskerettigheder til produktmuligheder og ansvarlig indkøbspraksis.


Vores mål er nemlig at oplyse indkøbere i tøjbranchen om, hvordan deres beslutninger i dagligdagen kan have både positive og negative konsekvenser for verden omkring dem. Designændringer sent i processen kan fx medføre overarbejde i produktionen, mens et ansvarligt indkøb kan bidrage til mere genbrug og mindre emballage. Så hvis vi hjælper med at oplyse og uddanne tøjbranchen til at tage mere ansvarlige valg – så tror vi også på, at VRS er med til at gøre den nødvendige forskel for dig, dit tøj og den verden, du bærer det i.