Konkurrencebetingelser

føtex Plus dage - Skrab og vind i føtex Plus appen

LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingelser.

Kræver føtex Plus appen og samtykke til markedsføring.

 

Om konkurrencen:

Konkurrencen er arrangeret af Føtex (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand).

Du kan deltage i konkurrencen om følgende hovedpræmie til afhentning i butik:

  • 10.9-inch iPad Air 5th gen Wi-Fi 64GB – Blue  6 stk.
  • Samt vinde følgende præmier til afhentning i butik:
  • Kettle chips 150 g. sea salt - 10.726 stk.
  • Premier Is lemonadeispinde m. hindbærsmag 6 stk. - 10.726 stk.
  • Faxe Kondi Free 0,5 l. pet - 10.726 stk.

 

For at deltage i konkurrencen skal du have en føtex Plus profil inkl. tilknyttet betalingskort samt acceptere at modtage føtex Plus nyhedsbrev. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.

Konkurrencen kører fra d. 10.06.2022 til og med d. 23.06.2022. I konkurrencens periode udtrækkes der løbende og randomiseret vindere af ovenstående præmier. Vinderne får besked i momentet om, at de har vundet.

Vinderne af præmier til afhentning i butik får kuponen direkte i føtex Plus appen som et ”Personligt Tilbud”. Her skal rabatkuponen aktiveres, før brug. Du finder derefter produktet i føtex butikken. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen, og derfor kræver det, at man har knyttet sit betalingskort til sin føtex Plus profil. Vær opmærksom på hvilken variant du har fundet, da præmien er vare-specifik.

Da der er tale om præmier, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven. Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre føtex. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod føtex.

 

Hvem kan deltage?

Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Salling Group,  medlemmer af deres husstand og enhver person, som er direkte eller indirekte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage. I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil han/hun automatisk miste retten til en præmie.

 

Hvordan deltager du?

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig føtex Plus, tilknytte betalingskort og acceptere at du vil modtage føtex Plus nyhedsbrev samt give samtykke til, at Salling Group må sende markedsføring til dig på den oplyste mail. Du er til enhver tid berettiget til at afmelde nyhedsbrevet igen. Såfremt du måtte ønske dette, fremgår afmeldingslinket af velkomstmailen samt nyhedsbrevet, der fremsendes til dig. Herudover skal du for at deltage i konkurrencen skrabe spillet i føtex Plus appen, hvor du med det samme får at vide, om du vinder. Alle, der skraber spillet i føtex Plus appen, har mulighed for at vinde. Præmierne udloddes randomiseret. Salling Group forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig med flere mailadresser.

Alle tilmeldinger, som er modtaget efter den 23.6.2022 kl. 23.59, er ugyldige og udelukkes fra konkurrencen. Du kan afhente dine præmier til afhentning i butik fra d. 10.6 til og med d. 30.6.

 

Udvælgelse af vinder

Præmierne udloddes randomiseret i konkurrenceperioden. Hvis du vinder får du besked direkte i appen som et resultat af at skrabe billedet. Vinderne af præmierne til afhentning i butik får kuponen direkte i føtex Plus appen. Her skal kuponen aktiveres, før brug. Kuponen kan kun bruges ved køb af den specifikke vare. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen, og derfor kræver det, at man har knyttet sit betalingskort til sin føtex Plus profil.

 

Afsluttende bestemmelser

føtex forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre eller tilbagekalde konkurrencen, såfremt der opstår omstændigheder, der kræver dette, uden at deltageren kan rejse nogen form for krav mod føtex. Ingen dele af denne konkurrence må videregives eller offentliggøres uden Salling Groups udtrykkelige skriftlige samtykke. Denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn. føtex er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger som føtex Plus medlem her, samt læse de generelle konkurrencevilkår for føtex her.