Dr. Pauly Bergweiler

Bergweiler

Denne 100% Pinot Noir er modnet halvt på nye egefade og halvt på gamle ege fade. Vinen har en duft af blommer...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Denne 100% Pinot Noir er modnet halvt på nye egefade og halvt på gamle ege fade. Vinen har en duft af blommer og mørke bær. Kombinationen af modningen på egefadene giver vinen blød struktur. En dejlig vin serveret ved 15-17°C til fx lyst kød, kylling, gris, pizza og hyggelige møder med tapas, oste, lufttørrede pølser eller snacks

Om producenten


Bergweiler-familiens erfaring med vin stammer helt tilbage til 1500-tallet, og de har produceret vin i Mosel-området i Tyskland siden 1824. Vinmarkerne ligger midt i Moseldalen i cirka 400 meters højde, hvor jorden hovedsageligt består af ler og sandsten og klimaet er præget af store temperaturforskelle på sommer og vinter. Det er nogle rigtig gode forhold for Riesling druesorten, som udgør størstedelen af produktionen. Alle druer er specielt udvalgt ved manuel høstning for at sikre den bedste smag.
Se mere