Wolf blass

Red Label Sparkling Chardonnay

Australien - South Australia
Denne klassiske champagneblanding i kombination med en 2.-gæring i tryktank (Charmatmetoden) resulterer i en tør, rig og fyldig mousserende vin. Chardonnay-druen tilføjer både citrus og fedme, men fedmen bliver holdt i skak...
Læs mere
BeskrivelseSpecifikationer

Beskrivelse

Denne klassiske champagneblanding i kombination med en 2.-gæring i tryktank (Charmatmetoden) resulterer i en tør, rig og fyldig mousserende vin. Chardonnay-druen tilføjer både citrus og fedme, men fedmen bliver holdt i skak af Pinot Noir druens syre. Vinen har en frisk aroma og smag af citrusfrugt med svage noter af jordbær og en sprød eftersmag. Nyd den ved 8-10°C som aperitif eller til fisk, skaldyr, sushi og lyst fjerkræ.

Om producenten


Wolf Blass er en af Australiens største succeshistorier. Fra et ydmygt metalskur i den legendariske Barossa Valley i 1966 er Wolf Blass vokset til at være en af Australiens mest succesfulde og prisvindende vingårde.
Wolfgang Blass har en filosofi om at “producere vine, der gør stærke mænd svage og svage kvinder stærke”. Han er den eneste vinproducent i Australien, der har vundet Australiens mest berømte trofæ - Jimmy Watson-trofæet - hele 4 gange.
Se mere