Thomas Rode

Thomas Rode hybrid stegepande

Ø 26 cm
Det er en 3-lags stålpande med non-stick belægning, der gør det muligt at lave mad ved meget høje temperaturer uden at maden brændes fast i overfladen.  Pandens tre lag består af: r...
Læs mere
BeskrivelseSpecifikationer

Beskrivelse

Det er en 3-lags stålpande med non-stick belægning, der gør det muligt at lave mad ved meget høje temperaturer uden at maden brændes fast i overfladen. 

Pandens tre lag består af: rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål. Pandens tre lag giver en god varmefordeling og giver jævn varme på hele pandens overflade. 
 
• Man kan bruge metal køkkenredskaber på panden uden at ridse pandens overflade.
 
• Kan anvendes på alle varmekilder – også induktion. Ovnfast op til 250 grader. OBS: Håndtaget bliver meget varmt ved ovnbrug.
 
• Behandl panden med forsigtighed for at undgå ridser på kogepladen. Panden bliver meget varm. Stil aldrig en varm pande direkte på bordplader eller andre overflader der kan tage skade. Må ikke bruges på åben ild eller i mikrobølgeovn. 
 
Rengøring: 
Rengøres før brug. Rengør panden grundigt med varmt vand. 
Tåler maskinopvask. Maskinopvask kan forkorte produktets levetid. 
Brug ikke ståluld, skurepulver eller lignende til rengøring. Det kan ødelægge produktet.
Se mere