Dermaroller

Få en frisk, glat og sundere hud ved brug af Dermaroller. Køb en Dermaroller online på føtex.dk og begynd din nye hudrutine i dag for en mere ensartet hud.

Dermaroller - Hvordan virker den?

En Dermaroller er en lille rulle med micro nåle, som rulles blidt over huden. En Dermaroller-behandling indebærer, at du påfører huden en kontrolleret skade, en skade der ikke kan ses eller mærkes, men som er nok til, at huden opfatter det som en skade og dermed reparerer sig selv og selv skaber det fantastiske resultatet.

De små mikrohuller som laves i det øverste lag af huden forøger aktiviteten og cellefornyelsen i huden, så kollagen produktionen aktiveres, og din huds friskhed og elasticitet bevares, og der produceres nye hudceller. Alt sammen med til at give en flottere og sundere hud.

Vi kalder den for den lille hjælper med det store resultat. Flere af vore kunder kalder den for rynkedræberen! Dermed får du en nytænkende og nem hudpleje som giver huden nyt liv.

  • Enkel anti-age behandling som er nem at udføre. En Dermaroller-behandling af ansigtet tager 5 min. og skal blot udføres 2-3 gange om ugen.
  • Øger hudens kollagenproduktion, som er nødvendig for at bevare hudens friskhed og elasticitet.
  • Øger optagelsen af hudplejeprodukter med 200 gange.
  • Kan anvendes forebyggende og som behandling af fine linjer, rynker, ar og akne ar, store og grove porer, pigmentpletter og forskelle i huden, grov hudstruktur, strækmærker og appelsinhud.
  • Giver en yngre, sundere og mere strålende hud med glød.
  • En behandling med Dermarollere er 100% naturlig, hvilket betyder at huden reparerer sig selv og også selv skaber det fantastiske resultat.