Tamponer

Mangler du nye tamponer? Så kan du på føtex.dk finde de rette for dig. Vi har nemlig tamponer med forskellig sugeevne. Flere af modellerne har også et indføringshylster, så de er lette at bruge.

Se udvalget af tamponer med indføringshylster

Nogle kvinder foretrækker tamponer, som de skal indsætte med fingeren, mens andre foretrækker tamponer med et indføringshylster, som hjælper dig med at indføre tamponen. Her på siden finder du flere forskellige tamponer med et indføringshylster, der kan gøre det lettere for dig, hvis du ellers har svært ved få tamponen ordentlig på plads. 

Se udvalget igennem, og find de tamponer, som du bedst kan lide at bruge. Vi har også andre menstruationsprodukter på føtex.dk såsom bind og trusseindlæg.

Find tamponer med den rigtige sugeevne til dit behov

Du bør altid bruge en tampon, som passer til din blødning, da andet kan være usundt - både hvis den suger for meget eller for lidt. Har du en let blødning, kan du med fordel bruge en tampon med en mindre sugeevne, men hvis du har en kraftig blødning, bør du vælge en tampon med en større sugeevne.

Føler du, at din tampon sidder fast, når du trækker den ud, og den er tør efter fire timer, bør du overveje at skifte til en tampon med mindre sugeevne, end den du bruger. Og hvis du bløder igennem, bør du overveje at skifte til en tampon med større sugeevne.

Hvilken tampon skal jeg vælge?

  • Kraftig blødning: En tampon med super sugeevne
  • Middel blødning: En tampon med normal sugeevne
  • Let blødning: En tampon med mini sugeevne

 

Husk at skifte din tampon med jævne mellemrum

Det kan hurtigt gå i glemsel, at du bruger en tampon, men det er vigtigt, at du husker at skifte den med jævne mellemrum. Det kan nemlig give infektioner, hvis du bruger den sammen tampon i for lang tid. Du kan med fordel skifte din tampon hver fjerde time - og senest efter otte timer. Sæt eventuelt en alarm, så du husker det. Så mindsker du risikoen for at få infektioner, når du har menstruation.