Neglelak & negletilbehør

Med en flot neglelak kan du gøre dine hænder smukke og dit outfit unikt. Uanset hvilket look du foretrækker, har vi farven, der matcher det. Vi har både gennemsigtige og pastelfarvede neglelakker og intensive og stærke farver. Du kan tjekke udvalget lige herunder.

Neglelak – skønhed til fingerspidserne

Velplejede hænder er smukke. Med en neglelak i en flot farve kan du i løbet af ingen tid få de smukkeste negle og hænder. Den er tillige nem at påføre – og fjerne igen. Det gør du let og hurtigt med en neglelakfjerner med eller uden acetone. Vi har begge produkter på hylderne med neglelak og negle-tilbehør her i shoppen, og har du ikke mere derhjemme, er det en god idé at bestille det sammen med din nye neglelak. Så er du klar til at skifte fra en farve til en anden, når du har lyst.
 

Tre grunde til at vælge neglelak:

  • Enkel måde at udsmykke dine negle – med stor effekt
  • Får dine hænder til at virke velplejede og præsentable
  • En hurtig måde at skifte look på og gøre dit outfit unikt
     

Dine hænder er med til at signalere, hvem du er. Når du skal hilse på en anden person, er det ofte dine hænder, som de fokuserer på, når du rækker hånden frem. Hænderne er ofte i fokus, hvad enten du spiser, skriver på din PC eller sidder og samtaler. Med en smuk farve på neglene fremstår du både velplejet, interessant og som en person med styr på detaljer.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken farve du skal vælge? Få hjælp her:

  • Til hverdag: Gennemsigtige lakker, neutrale og pastelfarvede neglelakker er de mest populære til hverdagsbrug. Det er dog helt og aldeles op til dig at vælge de farver, som, du synes, understreger din personlige stil bedst. 
  • Til fest: Alt efter, hvilket look du vil opnå, er der frit valg på alle hylder, farver og nuancer. Til aftenbrug er det flot med stærke og intensive farver med dybde. Kombineret med en flot makeup er det ganske enkelt prikken over i’et.
     

Når du har fundet din favorit, bestiller du den online på føtex.dk.