Kropsanalysevægt

Med en smart kropsanalysevægt kan du holde styr på fedtprocent, muskelmasse og BMI, og derved følge din personlige udvikling. Se vores udvalg af kropsanalysevægte fra bl.a. Tanita og Beurer herunder.

Hold styr på kalorierne med en kropsanalysevægt

Med en kropsanalysevægt får du et langt mere nuanceret og detaljeret billede af, hvordan din krop er sammensat, og hvad du kan gøre for at øge din muskelmasse og sænke din fedtprocent. Det er dog ikke kun i forbindelse med vægttab denne form for vægt kan være til hjælp - den giver et komplet billede af din krops sundhed, hvilket gør det lettere for dig at ændre usunde vaner.
 

Tre grunde til at vælge en kropsanalysevægt

  • Du får et komplet overblik over din kropssammensætning
  • Du kan følge udviklingen i din træning og vægttab
  • Du kan få vist din BMI, uden at du selv skal til at regne

Det kan være svært at holde motivationen, når du forsøger at omlægge kosten eller er begyndt at træne. Ofte kan en almindelig vægt ikke fortælle dig, at det du gør rent faktisk hjælper. Det er fordi, du taber dig i fedt, men tager på i muskelmasse, og derfor vil dit vægttab virke mindre. Med en kropsanalysevægt kan du følge med i, hvad der sker af udviklinger inde i din krop, og du vil kunne følge din vej til et sundere liv.
 

Vælg den rigtige kropsanalysevægt

Alt efter hvad du gerne vil have ud af din kropsanalysevægt, kan du vælge en model, der er mere eller mindre avanceret. Vi har et stort udvalg, og du bør overveje følgende ting, inden du vælger din favorit:

  • Skal din vægt kunne eksportere data til et smartwatch eller en computer?
  • Skal vægten kunne huske værdier fra flere forskellige brugere – og i så fald hvor mange?
  • Hvor meget skal vægten kunne veje (150 eller 200kg)?

Du finder både kropsanalysevægte og almindelige badevægte i vores sortiment, så du kan finde lige det, du leder efter. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har vi altid 30 dages fuld returret.