Sommerens fester

Når sommeren nærmer sig, og dagene bliver varmere, er der intet så skønt som at invitere venner og familie til fest i haven. På føtex.dk kan du finde alle de ting, du skal bruge til at skabe den bedste fest for dig og dine gæster.

føtex' nye havekatalog 2022

Står du og mangler nye havemøbler til altanen eller terrassen?

Lad dig inspirerere af vores nye katalog, hvor vi har samlet de bedste produkter til dejlige hyggestunder på altanen, terassen eller til fester i haven. Klik ind nedenfor og lad dig inspirere.

Alt til festen

Alt til at skabe den hyggeligste loungekrog

Husk pleje til dine havemøbler

Vi kender det alle sammen. Vi har købt et flot nyt loungesæt eller parasol, men over tid mister den sin flotte farve grundet solen som affarver. Dette kan man effektivt modvirke ved at huske og imprægnere både dine parasoller, havehynder, markiser inden brug og efterfølgende nogle gange i løbet af sæsonen. 

Det er også vigtigt at give dine træmøbler olie mindst én gang om året, så de holder den flotte farve. 

 

Dine møbler kommer til at fremstå som flotte og som nye hvert eneste år, og hvem kan ikke lide det. 

Nyd de varme sommer aftener med behagelige loungemøbler

Grill

Ingen havefest uden grill

Bliv godt klædt på til sommerens mange festivaler

Sommer er lig med sol, glæde, kolde drinks, god musik, og alt dette kan findes på de mange festivaler. Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge for at blive klar til sommerens mange festivaler. 

Klik ind og se meget mere.

Pakkeliste til festival

Vil du ligesom alle andre gerne være sikker på, at du får alt med til årets mange festivaler? Vi har samlet en pakkeliste til dig, så du nemt kan få det hele med til den begivenhedsrige tur og ikke skal bekymre dig om andet end at nyde tiden. 

 

Læs meget mere på linket nedenfor. 

Hop på cyklen til sommerens fester

Bliv kølet af i sommervarmen

Nyd de varme sommerdage i en dejlig pool, som køler dig af i den bagende dejlige sol. Slip dit indre legebarn løs med vandplask, vandkampe og sjove spil i vandet. 

 

Se vores store udvalg af pools og tilbehør nedenfor. 

Ingen sommerfest uden tilbehør

Enhver fest kræver planlægning, og havefester er ingen undtagelse. Hvis du gerne vil holde årets fest, så vil det være en god ide at overveje, hvad festens tema skal være, og hvilke elementer der skal til for at skabe den bedste stemning.

Måske vil du gerne invitere venneflokken til en omgang grillhygge eller et afslappet pool party? Det kan også være, at du planlægger det helt store gilde med partytelte og pavilloner? Uanset hvad du har i tankerne, så kan føtex.dk hjælpe dig på vej.

Her finder du Danmarks største vareudvalg, og det inkluderer alt fra lækre lounge-møbler, parasoller og avancerede grill-sæt til terrassevarmere, lamper og dekorationer.

Hvad skal jeg vælge til sommerfesten?

Hvis du gerne vil give din have det helt store make-over inden festen, så kan du overveje at udskifte dine havemøbler. Indret for eksempel et hyggeligt lounge-område, hvor dine gæster kan slå sig ned med en kold drink i hånden. Tag et kig her på siden, og find et stort udvalg af flotte og stilfulde møbelsæt til en overkommelig pris.

Du kan også gå efter dekorative elementer, som gør haven flottere og mere stemningsfuld – for eksempel lyskæder, fakler og solcellelamper. Hvis du mangler naturlige hvilepladser til dine gæster, så kan du opsætte hængekøjer eller havegynger i træerne.

På føtex.dk kan du altid finde noget, der passer til dine behov, og vi sætter en ære i at yde en god og troværdig service. Uanset hvad du mangler til sommerfesten, så hjælper vi dig i mål. Vi glæder os til at handle med dig.