Børnecykler på tilbud

Køb en børnecykel på tilbud til dit barn uanset alder. Løbecykler til de mindste, cykler med støttehjul til de lidt større og seje retro- eller MTB-cykler til de store børn. Gør et godt køb med børnecykler på tilbud fra vores aktuelle udvalg.

Alle størrelser børnecykler på tilbud

Løbecykler uden pedaler til de allermindste, børnecykler med støttehjul og cykler med kurv og bagagebærer til de større børn. Mange størrelser og modeller i det store online udvalg af børnecykler på tilbud. 
 

Tre grunde til at købe børnecykler på tilbud:  

  • Børn vokser og skal ofte forny cyklen
  • Du får god kvalitet for færre penge
  • Modeller og størrelser til alle aldre 
     

Det betaler sig at købe en børnecykel på tilbud, når cyklen ofte skal udskiftes. For få penge får du en god og sikker kvalitet, og i det store udvalg finder du størrelser og modeller til enhver alder. Og så bliver der også råd til en cykelhjelm.
 

Hvem kan få gavn af en børnecykel på tilbud?

Børn i alle aldre kan få gavn af et godt tilbud på cykler til børn. Store som små får mere kvalitet for pengene og kan få en cykel, der passer præcis til alder og højde. Læs mere om fordelene ved børnecyklerne til de forskellige aldre herunder.

  • De allermindste har glæde af at træne balancen med såkaldte løbecykler. Cyklen er uden pedaler og får fremdrift alene ved, at barnet skubber med benene. Lad de allermindste få glæden af at ’cykle’ på en løbecykel. 
  • De lidt større børn kan med støttehjul begynde at cykle selv med rigtige pedaler. Barnet får fornemmelsen af koordinationen mellem at træde i pedalerne og styre samtidig, så de bliver klar til en ’rigtig’ cykel. Både saddel og styr er justerbar, så cyklen kan vokse med barnet. 
  • De store børn kan få et godt tilbud på cykler helt op til 26”. Vælg mellem retro-inspirerede cykler med cykelkurv og rå MTB-cykler med lige styr. Find også børnecykler til de større børn med bagagebærer, så der er plads til skoletasken. 
     

Find børnecykler på tilbud herover hos føtex.dk.