Herrecykler på tilbud

En herrecykel på tilbud kan få din cykeldrøm til at gå i opfyldelse. Robuste MTB’er til terrænkørsel, racercykler til høj fart og elcykler til den ubesværede cykeltur - se hele det aktuelle udvalg herunder. 

Få råd til mere med en herrecykel på tilbud

Dit cykelbudget kan virke meget større, hvis du vælger at købe herrecykler på tilbud. Stelstørrelse fra 35 til 61 cm med dækstørrelse fra 27,5 til 29 tommer – afhængig af cykeltype. Vælg mellem alle de moderne farver og design og mellem modeller uden gear eller med helt op til 24 gear. 
 

Tre grunde til at købe en herrecykel på tilbud:  

  • Få råd til mere på dit cykelbudget
  • Alle typer, størrelser og farver
  • God kvalitet fra kendte mærker
     

Få en bedre model for de samme penge med et godt tilbud på din cykel. Du kan vælge mellem MTB, racercykel eller elcykel i flere størrelser og farver. Alle varianter er på tilbud fra kendte kvalitetsmærker, som f.eks. SCO.
 

Overvej hvilken herrecykel på tilbud du skal vælge

Selvom priserne på cykler er lave, når du kigger på udvalget af herrecykler på tilbud, er det stadig vigtigt, at din cykel passer til dig og dine ønsker. 

  • Vælg den rigtige type cykel til dit behov. Til fart og lange distancer bør du kigge efter en racercykel, mens MTB er god til korte ture og terrænkørsel. Vælg en elcykel til de lange seje bakker og ture uden ømme ben. 
  • Tjek din størrelse, når du vælger stel – selvom saddel og styr som regel kan justeres efter din højde, bør både stel og dæk passe til din højde og vægt. Du skal kunne nå pedalerne, når du sidder på cyklen uden at bøje benene for meget. 
  • Overvej specialcykler, som foldecykler, hvis du gerne vil have din cykel med på ferie eller bag i bilen. De praktiske sammenklappelige modeller fås både som almindelige cykler og med el. 
     

Gå på opdagelse i de gode tilbud på herrecykler herover på føtex.dk – slå til i dag, og få en god pris.