Kuffert tilbud

En god kuffert behøver ikke koste dig dyrt. Her på siden kan du nemlig finde et stort udvalg af forskellige kufferter, der alle er på tilbud. Modellerne er mange og tilbuddene stærke, så der er mange penge at spare!

Tilbud på kufferter - Rummelig bagagebeskytter til gode priser

En kuffert er måske den form for rejsetaske, der giver dig allermest plads til dit tøj, toiletsager og øvrig bagage, hvorfor kufferten er at foretrække, hvis din rejse har en varighed på flere uger. Hjulene på kufferten gør transporten fra fx den ene lufthavnsgate til den anden let og ubesværet – uanset hvor tung en bagage, der er fyldt i den. Kuffertens udformning er især en fordel, når du skal flyve, da den beskytter dine ting under lufthavnens bagagehåndtering, der til tider kan være noget hårdhændet.

 

Vælg den rigtige kuffert

Hvad end du er den berejste type, der ofte besøger verdenshjørnerne eller din rejseaktivitet er forbeholdt en enkel årlig tur i industriferien, gør du rigtigt i at vælge den rette kuffert. Hvilken type og model, du skal vælge, afhænger først og fremmest af dit bagagebehov.

  • Størrelsen på kufferten afhænger som udgangspunkt af længden på rejsen og typen af ferie. En kort weekendtur eller et par dages rejse kræver selvsagt kun en mindre kuffert – og tilsvarende vil en ferie med en varighed på et par uger kræve en relativt stor kuffert. Hvor meget du kan og skal pakke, afhænger naturligvis også af dit flyselskabs regler for mål og vægt.
  • Når det kommer til kuffertens materiale og robusthed, skelnes der typisk imellem to typer: softcase og hardcase. Vægtmæssigt er der ikke den store forskel imellem de to typer. Softcase-kufferten er dog væsentlig mere fleksibel og bevægelig, hvorfor den kan rumme en anelse mere end hardcase-kufferten. Den hårde hardcase-kuffert giver dig til gengæld 100 procents beskyttelse og isolation af din bagage.
  • Foruden type og størrelse kan du desuden overveje, hvorvidt kufferten skal have to eller fire hjul. Hvor mange hjul, du skal vælge kufferten med, afhænger rent beset af kuffertens størrelse og vægt. Som udgangspunkt gælder det nemlig, at en let kuffert med en bagagevægt på op til 10 kg, kun har brug for to hjul. En kuffert, der er større og skal pakkes med mere end 10 kg, bør vælges med fire hjul.
  • Sidst, men ikke mindst, kan du overveje, om du skal vælge en TSA-lås til din kuffert. En TSA-lås (Transportation Security Administration) sørger for tyverisikring af din kuffert og er et lovkrav ved indrejse i USA.

 

Køb en kuffert på tilbud på føtex.dk

Find den perfekte kuffert til din næste weekendtur, storbyferie eller rejse til fjerne himmelstrøg i vores store udvalg af tilbudskufferter. Der er mange penge at spare, så køb den allerede i dag – så er du klar til både små og store rejser inden længe. Husk, at du på føtex.dk finder et stort udvalg af varer i den bedste kvalitet – og så er du desuden altid sikret et højt serviceniveau. Hos os er det nemlig kunden, der er i centrum!