Telte på tilbud

Er du på udkig efter et godt telt på tilbud til haven, festivalen, stranden, campingpladsen, cykel- eller motorcykelferien? Tjek vores aktuelle udvalg af kvalitetstelte på tilbud i udvalget herunder.

Telt på tilbud – masser af kvalitet for få penge

Når du vælger et af vores flotte og funktionelle telte på tilbud, er du garanteret en løsning, som dækker dit behov. Det forudsætter dog, at du afdækker, hvad det er, før du kan tage skridtet videre. Men, så har vi med stor sandsynlighed også præcist det tunneltelt, strandtelt, pop up telt, tipitelt, kuppeltelt eller oppustelige telt med den plads og de antal rum, som du har brug for. Optimér eventuelt med en sovepose, et liggeunderlag eller en luftmadras her fra shoppen.
 

Tre grunde til at vælge et telt på tilbud:

  • Du kan spare mange penge
  • Du får stadigvæk høj kvalitet
  • Der findes et væld af modeller 

 

Hvad skal jeg vælge?

Er du endnu ikke helt afklaret i forhold til, hvilket telt du vil købe, får du her et par fokuspunkter, som måske kan gøre beslutningen nemmere.

  • Størrelse: Mål og antal personer? Vi har telte i mange forskellige mål og til både en, to og mange personer. Tjek beskrivelse og specifikationer for det enkelte telt, så du ved, om det størrelsesmæssigt passer til dig.
  • Model: Vil du have et telt med eller uden bund/gulv, inklusiv tæppe eller underlag, med flere eller få rum/kabiner eller med vandtætte ventilationsåbninger?
  • Omgivelser: Det er vigtigt at finde frem til et telt, der matcher det sted, hvor det skal placeres, i forhold til terræn, klima- og vindforhold.

 

Det skal være en positiv oplevelse at overnatte udendørs og under åben himmel. Derfor forhandler vi udelukkende telte fra førende brands, som Outwell, Easy Camp og Max Ranger. Når du har valgt din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Du har naturligvis som altid hos os 30 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb og ønske at bytte eller returnere teltet.