Absolut Vodka Raspberri

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Absolut Vodka Raspberri

Alkohol: 40%
Indhold: 70 cl.
Land: Sverige
 
I 1879 introducerede svenske Lars Olsson Smith den kontinuerlige destillation, som han brugte til at fremstille Absolut Rent Brännvin. I stedet for at destillere det sædvanelige tre til fire gange, blev vodkaen destilleret utallige gange. Absolut Raspberri er fremstillet på samme måde, den eneste forskel er smagen. Ligesom resten af sortimentet bliver den produceret i Åhus, L.O. Smiths fødeby. 
Absolut Raspberri er rig og intens, og præsenterer en frisk og frugtagtig smag af modne hindbær. 
Absolut Raspberri er eksklusivt fremstillet på naturlige ingredienser, og modsat nogle andre vodkaer med smag, indeholder den ingen tilsat sukker. Hovedingrediensen i Absolut Raspberri er Absolut Vodka og hindbær.  Absolut Vodka indeholder vand og hvede. Vandet kommer fra en dyb brønd i Åhus, hvor den bliver beskyttet fra urenheder. Vinter hveden adskiller sig fra andre afgrøder: den plantes i efteråret, og høstes det næste. Dagene i mellem vokser hveden under den svenske sne og får sine hårde korn. Naturligvis er hindbærrene også naturlige som resten af ingredienserne.

Varenummer 100263627
ID 000000009000126579-EA
Type
  • Vodka
Alkoholprocent
  • 40 %
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Gaveæske
  • NO
Bemærkninger
Land
  • Sverige
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig