Baron Otard VSOP Cognac

Få på lager online

Denne vare kan kun købes online og på tablet i varehusene

Baron Otard VSOP Cognac

Alkohol:40%
Indhold: 70 cl.
Land: Frankrig

 

Baron Otards cognacer er kendt for deres karakter og elegante stil. De giver blødhed, balance, en lang efter- og blomstersmag, specielt på grund af deres lange ældning i de fineste kældre. Men også fordi Baron Otards kældermester er særligt omhyggelig i processen, hvor der skal vælges de allerbedste cognac, inden han lægger dem ned for at lagre i Chateaus kældre.

Baron Otard VSOP er en elegant cognac, som kommer med en rund smag, fantastisk finesse og en god eftersmag. Duften er rig på blomster dufte, underbygget af strejf af lindetræsblade, pære, tobak og en antydning af vanilje. Smagen er rund og fyldig, med en fin og sød frugtsmag, der forstærker antydninger af krydderier. Den har en overdådig dyb gylden farve.

Baron Otard VSOP kan nydes som en aperitif med 5 eller 6 cl tonic, der tilføjes til 2 cl. Cognac med isterninger. Eller den kan nydes som en dessert drink. Det anbefales at den serveres ved stuetemperatur.Varenummer 100262227
ID 000000009000120364-EA
Land
  • Frankrig
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Type
  • Cognac
Alkoholprocent
  • 40 %
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies