Brøndums Kummenaquavit

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Brøndums Kummenaquavit

Alkohol:  40%
Indhold: 35 cl.
Land: Danmark
 
”Brøndums Snaps er et traditionsrigt akvavitmærke, der dateres tilbage til 1840, da brændevinsfremstilleren Anthon Brøndum grundlage sit brænderi i Snaregade i København. Anthon Brøndum arvede interessen og passionen for destillationskunsten fra sin far – den garvede brændevinsbrænder C.A. Brøndum. Anthon Brøndum lancerede i 1840 den kraftige Brøndum Kummenaquavit, som i dag er en af de ældste danske akvavitter. Anthon Brøndums egen søn Alfred gik også ind i firmaet og sammen fremstillede de ”A. Brøndum og Søn Fuselfri Kummenbrændevin”, der blev relanceret i 1916 som den Brøndums Snaps danskerne kender i dag.
Brøndums Kummenaquavit er en yderst kraftig og kompleks kommenakvavit. Den blev lanceret omkring år 1840, og er dermed vel nok Danmarks ældste eksisterende akvavit.
Brøndums Kummenaquavit er krydret med kommen, og et strejf af kanel for at afrunde den skarpe smag.
Brøndums Kummenaquavits høje alkoholprocent og stærke krydring gør, at akvavitten egner sig godt som kontrast til solid og fed mad såsom gryderetter og stuvninger. Akvavitten bør nydes afkølet.”

Varenummer 100263670
ID 000000009000203407-EA
Land
  • Danmark
Indhold pr. flaske
  • 35 cl
Type
  • Snaps
Alkoholprocent
  • 40 %
Bemærkninger
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig