COURVOISIER VS 40% 70 CL.*

På lager online

Denne vare kan kun købes online og på tablet i varehusene

COURVOISIER VS 40% 70 CL.*

Alkohol: 40%
Indhold: 70 cl.
Land: Frankrig

 

Courvoisier VS (Very Special) er en cognac blend, som har lagret i fire til otte år, hvilket er længere tid end de normale to år. Druerne kommer fra de to cru certificerede områder Fins Bois og Petite Champagne, som giver Courvoisier VS sin komplekse og frugtige noter med uovertruffen fylde og dybde. 

Courvoisier VS Cognac præsenterer en flot gylden farve og en aroma af frugtagtige og blomsteragtige dufte med fine noter af egetræ, der ledsages af en frugt smag med noter af pære, appelsin og citron samt strejf af egetræ.

Courvoisier VS er en alsidig cognac som både kan nydes ren samtidig med at den er perfekt i cocktails. Nydes Courvoisier VS ren, kan cognacen med fordel ilte i et minut for at frigive sine klare og ungdommelige aromaer, hvilket franskmændende betegner som "La Minute Mystique". Derudover kan Courvoisier VS nydes afkølet fra fryseren, hvilket skaber en mere skarp smag og giver cognacen en nektar lignende tekstur.Varenummer 100276669
ID 1418-EA
Land
  • Frankrig
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Type
  • Cognac
Alkoholprocent
  • 40 %
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies