Courvoisier VSOP Cognac

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Courvoisier VSOP Cognac

Alkohol: 40%
Indhold: 70 cl.
Land: Frankrig
 
Courvoisier VSOP (Very Superior Old Pale) er en elegant og sanselig cognac blend med druer fra de fineste områder i Cognac lagret i op til 10 år. Courvoisier VSOP er en perfekt udformet cognac med minimum 50% Grande Champagne og Petite Champagne druer, hvorfor Courvoisier VSOP bærer den prestigefyldte Fine Champagne Cognac betegnelse. Betegnelsen har intet at gøre med mousserende vine fra Champagne i Frankrig, men er et ældre fransk ord for "åbent land" eller "slette".
Courvoisier VSOP Cognac præsenterer en gylden rav farve med lyse kobber skær og en aroma som er flot balanceret i en kombination af eksotiske frugter og eg.
Courvoisier VSOP Cognac kan nydes ren og med fordel ilte i et minut for at frigive sine klare og ungdommelige aromaer, hvilket franskmændene betegner som "La Minute Mystique". Den er desuden også lækker som ingrediens i forskellige drinks.

Varenummer 100276985
ID 000000009000159574-EA
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Type
  • Cognac
Alkoholprocent
  • 40 %
Bemærkninger
Land
  • Frankrig
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig