Fernet Branca (DB Magnum)

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Fernet Branca (DB Magnum)

Alkohol: 39%
Indhold: 300 cl
Land: Italien
 
Selvom det er tilbage i 1845, at Fernet Branca blev fremstillet for første gang, har den gennem årene bevaret sin personlighed og entydighed, som har erobret Europa og Amerika på samme måde. Dens hemmelige opskrift er gået i arv fra far til søn i familien Branca, hvilket har garanteret beskyttelse af dens kvalitet.
 
Den indeholder 27 forskellige urter, som kommer fra fire kontinenter: aloe der kommer fra Sydafrika, rabarber fra Kina, ensian fra Frankrig, ingefær fra Indien eller Sri Lanka, kamille fra Italien eller Argentina. Derudover er der blomster, urter, rødder og planter, som anvendes til alkoholholdige brygge, ekstrakter og the, som blandes i en speciel blanding og frembringer de gavnlige egenskaber af produktet.
 
Dens aroma er intens og gennemtrængende, afbalanceret og rig. Takket være sin historie, autenticitet og unikke smag, har Fernet Branca formået at overleve gennem årtier, ved altid at genopfinde sin moderne karakter.
 
Fernet Branca er et godt match til desserter eller raffinerede retter som "Risotto alla Milanese" eller okse tatar. Fernet Branca er især forfriskende, hvis den blandes det med cola.
 

Varenummer 100262503
ID 000000009000120842-EA
Indhold pr. flaske
  • 300 cl
Type
  • Bitter
Alkoholprocent
  • 39 %
Bemærkninger
Land
  • Italien
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig