Grappa Nemas Friulana

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Grappa Nemas Friulana

Alkohol: 40%
Indhold: 70 cl.
Land: Italien
 
Ceshia er det ældste destilleri i Friuli med rødder helt tilbage til 1886, hvor Giacomo Ceschia begyndte at destillere rundt om på gårdene hos vinbønderne i Nimis. 
Don Giacomo fermenterede presseresterne ved at lægge dem på fade og dække dem med drueblade, jord og aske. fademe blev forseglet i mindst tre uger inden destillering, og i den tid gik vinbønderne og ventede på at Giacomo Ceschia skulle komme igen og destillere indholdet af deres fade.
Ceschia bruger stadig de samme fremstillingsteknikker som er kendetegnende for et sandt håndværk som Ceshia er berømmet for.
Nemas Grappa Friulana er opkaldt efter den gamle by Nimis og er et udsøgt destillat af forskellige presserester fra dette område. Før tapning lagres grappaen mindst to år på stålfade, hvilket giver den sin fuldendte runde smag.
Grappa Nemas Friulana kan nydes som en elegant, blød og delikat afslutning på en god middag eller som ”det lille ekstra” til en kop friskbrygget kaffe.

Varenummer 100262224
ID 000000009000120348-EA
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Type
  • Grappa
Alkoholprocent
  • 40 %
Bemærkninger
Land
  • Italien
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig