Havana Club Seleccion de Maestros

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Havana Club Seleccion de Maestros

Alkohol: 44%
Indhold: 70 cl.
Land: Cuba
 
Som alle Havana Club rom varianter er Selección de Maestros skabt af de på Cuba hæderkronede Maestros Roneros. Det tager minimum 15 års hård oplæring at tilegne sig titlen, og der findes i dag blot seks Maestros Roneros i verden – naturligvis alle bosat på Cuba.
For at skabe "Selección de Maestros" udvælger Maestros Roneros den fineste lagrede rom, der skiller sig ud med sine enestående kvaliteter, fra Havana Clubs kældre. Derefter lagres denne håndplukkede rom i særligt udvalgte tønder, der vælges af Maestros Roneros for det kraftfulde aromatiske potentiale i deres træ, hvor rommen udvikler sin karakter og intensitet.
Ved afslutningen af denne lagringsproces vælger Maestros Roneros kollektivt den rom, som vil udgøre den endelige blanding, der vil blive aftappet direkte fra fad. Denne unikke afslutningsproces, kaldet "Cuban Barrel Proof", giver rommen sin aromatiske bouquet og enestående kvalitet, der er uden sidestykke.
Havana Club Selección de Maestros udmærker sig ved en varm rav nuance, med en dyb rød glød.
Aromaen har en let duft af ristet pecan nød, karamel og krydderier. Derefter følger sødlig røg og vanille som resultatet af lang lagring på fad.
Smagen er, til trods for den høje alkoholprocent, ganske rund og kompleks med en fyldig smag af kakao, kaffe, sødlig røg og tørrede svesker. Den har en behagelig finish af røget eg og krydderi, blandet med kandiserede frugter giver oplevelsen en bemærkelsesværdig balance.
Selección de Maestros har allerede høstet stor international anerkendelse som en absolut premium rom og er bl.a. blevet præmieret med guld ved indflydelsesrige spiritus konkurrencer som : The San Francisco World Spirits Award og The International Wine and Spirit Competition.

Varenummer 100344487
ID 000000009000232815-EA
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Type
  • Rom
Alkoholprocent
  • 45 %
Gaveæske
  • NO
Bemærkninger
Land
  • Caribien
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig