José Cuervo Tequila Especial Gold Reposado

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

José Cuervo Tequila Especial Gold Reposado

Alkohol: 38%
Indhold: 70 cl.
Land: Mexico
 
José Cuervo er et familieejet firma grundlagt i 1795 af José Maria Guadalupe de Cuervo. Familien, der er verdens første Tequila producent, har fremstillet Tequila i over 250 år med den samme erfaring, håndværksmæssige kunnen, og opskrifter, der er blevet overleveret fra generation til generation. Nøje udvælgelse af de bedste agaver, omhyggelig gæring og destillation, og den endelige forarbejdning, resulterer i verdens fineste Tequila. José Cuervo er verdens ældste og bedst sælgende Tequila. Tequila fik tildelt oprindelsesbetegnelse i 1974. Ifølge erklæringen om beskyttelse af oprindelsesbetegnelse, er det kun alkohol fremstillet med blå agave/Agave Azul, der dyrkes i staterne Jalisco, Michoacan, Nayarit, Guanajuato og Tamaulipas, som må betegnes Tequila. Ægte Tequila må således kun produceres i de fem specifikke regioner. Al José Cuervo Tequila fremstilles i det centrale Mexico i Tequila, i staten Jalisco.
José Cuervo Tequila Especial Gold Reposado er en gylden og ung tequila. Den har en balancerende smag, som præsenter både vanilje, agave, eg og sødme. Den har en blød og glat fornemmelse i munden, samt en sød og behagelig aroma med en fremtrædende agave og antydninger af eg.
José Cuervo Tequila Especial Gold Reposado opskrift og proces er gået i arv gennem en familie bestående af entreprenør, innovatører og risikotagen. den bliver fremstillet på en blanding af reposado, der har lagret, og yngre tequilas.
José Cuervo Tequila Especial Gold Reposado er perfekt i en Margarita, kold eller over is.

Varenummer 100262446
ID 000000009000120534-EA
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Type
  • Tequila
Alkoholprocent
  • 38 %
Bemærkninger
Land
  • Mexico
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig