Jose Cuervo Tequila Reserva de La Familia

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Jose Cuervo Tequila Reserva de La Familia

Alkohol: 38%
Indhold: 70 cl.
Land: Mexico
 
José Cuervo er et familieejet firma grundlagt i 1795 af José Maria Guadalupe de Cuervo. Familien, der er verdens første Tequila producent, har fremstillet Tequila i over 250 år med den samme erfaring, håndværksmæssige kunnen, og opskrifter, der er blevet overleveret fra generation til generation. Nøje udvælgelse af de bedste agaver, omhyggelig gæring og destillation, og den endelige forarbejdning, resulterer i verdens fineste Tequila. José Cuervo er verdens ældste og bedst sælgende Tequila. Tequila fik tildelt oprindelsesbetegnelse i 1974. Ifølge erklæringen om beskyttelse af oprindelsesbetegnelse, er det kun alkohol fremstillet med blå agave/Agave Azul, der dyrkes i staterne Jalisco, Michoacan, Nayarit, Guanajuato og Tamaulipas, som må betegnes Tequila. Ægte Tequila må således kun produceres i de fem specifikke regioner. Al José Cuervo Tequila fremstilles i det centrale Mexico i Tequila, i staten Jalisco.
Jose Cuervo Tequila Reserva de La Familia præsenter en kompleks vanilje-, nødde- og cognac-lignede smag.
Jose Cuervo Tequila Reserva de La Familia’s flakser bliver lavet af brun mundpustet glas. Hver Jose Cuervo Tequila Reserva de La Familia fremstilles 100% på blå agave, der høstes når den når sin modenhed efter at have vokset på markerne i syv til tolv måneder.
Jose Cuervo Tequila Reserva de La Familia nydes bedst i et snifter glas, der giver mulighed for fuld nydelse af dens smag, aroma og bløde eftersmag.

Varenummer 100262289
ID 000000009000203381-EA
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Type
  • Tequila
Alkoholprocent
  • 38 %
Bemærkninger
Land
  • Mexico
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig