José Cuervo Tequila Tradicional Gold Reposado

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

José Cuervo Tequila Tradicional Gold Reposado

Alkohol: 38%
Indhold: 70 cl.
Land: Mexico
 
José Cuervo er et familieejet firma grundlagt i 1795 af José Maria Guadalupe de Cuervo. Familien, der er verdens første Tequila producent, har fremstillet Tequila i over 250 år med den samme erfaring, håndværksmæssige kunnen, og opskrifter, der er blevet overleveret fra generation til generation. Nøje udvælgelse af de bedste agaver, omhyggelig gæring og destillation, og den endelige forarbejdning, resulterer i verdens fineste Tequila. José Cuervo er verdens ældste og bedst sælgende Tequila. Tequila fik tildelt oprindelsesbetegnelse i 1974. Ifølge erklæringen om beskyttelse af oprindelsesbetegnelse, er det kun alkohol fremstillet med blå agave/Agave Azul, der dyrkes i staterne Jalisco, Michoacan, Nayarit, Guanajuato og Tamaulipas, som må betegnes Tequila. Ægte Tequila må således kun produceres i de fem specifikke regioner. Al José Cuervo Tequila fremstilles i det centrale Mexico i Tequila, i staten Jalisco.
José Cuervo Tequila Tradicional Gold Reposado har en lys glans. Den præsenter aromaer af agave og lyse eg toner. I smagen vil man også opleve både agave og urter, til sidst oplever man en varm og krydret eftersmag. 
José Cuervo Tequila Tradicional Gold Reposado er 100% fremstillet på blå agave, der lagre på egefade i minimum 2 måneder, det giver den en glat og fin kompleksitet som forbrugerne søger.
Denne autentiske reposado kan nydes over is eller i en Margarita.

Varenummer 100262273
ID 000000009000120537-EA
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Type
  • Tequila
Alkoholprocent
  • 38 %
Bemærkninger
Land
  • Mexico
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig