Snälleröds Mäskdrängens Akvavit

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Snälleröds Mäskdrängens Akvavit

Alkohol:40%
Indhold: 50 cl.
Land: Sverige
 
Akvavit har altid været en central del af Skånes kultur- og gastronomihistorie, samtidig bliver en væsentlig del af svensk akvavit produceret i området omkring Snälleröd. Helt tilbage i 1901 begyndte landmændene i området omkring Herregården Snälleröds at producere spiritus, og var i 70 år leverandører af svensk akvavit til blandt andet den svenske stat.
I begyndelsen af 1990’erne genoptog man produktionen af krydret akvavit på Snälleröds, men nu var målet ændret. Med fokus på smagen og ved hjælp af omhyggeligt raffineret økologisk dyrkede krydderier, urter samt andre råvarer, ønskede de på gården at genoplive de traditionelle akvavit men samtidig give dem et nyt tuch, der gør dem nutidig og fremtidig.
Snälleröds Mäskdrängens Akvavit Er baseres på en klassisk smag med en klar kommen og stjerne anis, der går godt til retter med fisk, skaldyr, traditionelt syltede sild eller modne oste.
Med den stærke smag af kommen og anis passer denne svenske akvavit også ekstremt godt sammen med klassiske svenske retter.

Varenummer 100264552
ID 000000009000127735-EA
Indhold pr. flaske
  • 50 cl
Type
  • Snaps
Alkoholprocent
  • 40 %
Bemærkninger
Land
  • Sverige
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig