The Botanist Islay Dry Gin*

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

The Botanist Islay Dry Gin*

Alkohol: 46%
Indhold: 100 cl. 
Land: England
 
I The Botanisk Islay Dry Gin er der brugt ni af de klassiske gin aromaer – violrod, kassiabark, koriander osv. De er suppleret med en brusende høst af 22 forskellige planteekstrakter, håndplukket af eksperter.
Spiritussen glider som ingen andre gin satinblødt over ganen. Smagen er rig, fyldig og den vil opleves kold i starten, men den bliver varmere lidt efter lidt. Det er en fortryllende, dejlig og luksuriøs gin, som får dens friskhed fra citron, der simulerer smagsløgene. Det giver mulighed for at opleve en stjerneeksplosion af smagsvarianter i munden.
Aromaerne eksploderer i glasset med sød og delikat mentol, æblemynte, enebær, koriander med undertoner af stjerne anis, citron og appelsinskræl, en duft af sommerblomster, honning, kokos, vild mynte og sommereng. Det er en magisk melodi af Islays naturlige gavmildhed fra de atlantiskvaskede strande til toppen af lyngbeklædte bjerge.

Varenummer 100314360
ID 000000009000203378-EA
Indhold pr. flaske
  • 100 cl
Type
  • Gin
Alkoholprocent
  • 46 %
Bemærkninger
Land
  • Storbritannien
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig