Von Oosten Bitter

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Von Oosten Bitter

Alkohol: 36%
Indhold: 70 cl.
Land: Danmark
 
Von Oosten Bitter er en ældgammel bitter med en meget karakteristisk og kraftfuld smag. Skaberen, Simon Levy van Oosten, blev født tilbage i 1799 i Holland. I 1841 flyttede han selv og produktionen til Hamburg i Tyskland. Her ændrede han Van til det tyske Von. S.L. Von Oosten, han døde i en alder af 79 år.
 
Von Oosten Bitter blev i slutningen af det 18. århundrede importeret på fade fra Hamburg, tappet og forhandlet af Vin- og Spiritus engrosfirmaet Emanuel Møller & Co., København v/Michael Sejersen. Den 9. oktober 1908 købte Emanuel Møller & Co sammen med Vinagenturfirmaet Marinus Møller & Co, København v/William Beylegaard Herseth og Søren Engel rettighederne til navn og produktion for Danmark af købmand Eduard Zaun, Hamburg.
 
Fabrikationen i Hamburg ophørte under 2. verdenskrig og blev aldrig genoptaget. Danmark er derfor det eneste land, der i dag fabrikerer den originale Von Oosten Bitter - alene tilpasset tidens smag.
 
Von Oosten Bitter har en dejlig karakteristisk og kraftfuld smag af kanel, nellike, appelsin og enebær. Den kan nydes som en velgørende morgenbitter eller til at varme sig på, og Von Oosten skal serveres ved stuetemperatur.                 

Varenummer 100263620
ID 000000009000126543-EA
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Type
  • Bitter
Alkoholprocent
  • 36 %
Bemærkninger
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig