Frederiksdal

Rød sparkling semi-sec

Frederiksdal Rød er en saftig, dybrød mousserende vin produceret på Stevnskirsebær fra egne plantager tilsat ...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Frederiksdal Rød er en saftig, dybrød mousserende vin produceret på Stevnskirsebær fra egne plantager tilsat pærer fra Lolland. Kirsebærrene giver vinen intensitet og tyngde, og pærerne giver lethed og elegance – og kombinationen af de to frugter gør Frederiksdal Rød til en frisk og læskende, halvtør vin, der efter blanding har fået et skud fine bobler. Nydes ved køleskabs-temperatur til fx velkomst frugt (især perfekt til jordbær, hindbær og kirsebær), cheesecake eller ren forkælelse på altanen eller terrassen en lun aften.

Om producenten


Frederiksdal Gods i den sydligste del af Danmark er rammen om produktionen af kirsebærvin. Historien om Frederiksdal Gods strækker sig tilbage til 1756. Kirsebæreventyret tog sin begyndelse i 2006 ved en tilfældighed. Herefter udviklede historien og ambitionerne sig hurtigt - både til at producere verdens bedste kirsebærvin og til at kvaliteten altid er i centrum, når det handler om råvarerne.
Se mere