Bordeaux Collection gaveæske med 6 flasker - blandet

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Bordeaux Collection gaveæske med 6 flasker - blandet

Denne gaveæske består af 6 forskellige franske rødvine.

Chateau Franc Mayne
Château Franc Mayne ligger i Saint Emilion appellationen. Vingården dækker 7 ha på en bakke beliggende ved siden af ​​landsbyen Saint Emilion. Dette er en af ​​de bedste dele af Saint Emilion. Terroiret består af ler og kalksten. I 1996 købte en belgisk sømand, Georgy Fourcroy Châteauet. I 2006 blev Châteauet købt af Griet Van Malderen-Laviale og hendes mand Hervé Laviale. De er også ejere af Château de Lussac, i Saint Emilion og Château Vieux Maillet, i Pomerol. De nye ejere har lavet vigtige renoveringer. Kældrene er totalt renoveret og Châteauet er omdannet til at være åben for offentligheden. Formålet med alle disse investeringer er at maksimere det store potentiale i Château Franc Mayne og bidrage til dens image.

2007 Chateau Franc Mayne 14,5% 1 stk. - 75 cl.

Denne vin består af 90% Merlot, 10% Cabernet Franc, lageret 16 til 18 måneder i nye egetræsfade. Vinen har en tæt farve. Duften er behagelig af modne sorte frugter og eg. Smager af både chokolade, lakrids og solbær med et strejf af grøn peber. Anbefales til for eksempel andebryst eller risotto.

2008 Chateau Franc Mayne 14,0% 1 stk. - 75 cl.
Vinen fra 2010 består ligeledes af druesorterne 90% Merlot, 10% Cabernet Franc, lageret 16 til 18 måneder i nye egetræsfade. Smuk granatrød farve med røde nuancer. Duften er udtryksfuld og kraftfuld med røde bær og en smule krydderi. Smagen er velafbalanceret med silkebløde tanniner. Leverer en flot og lang eftersmag. Denne vin anbefales til kalvekoteletter eller chokoladekage.


Chateau de Lussac

Château de Lussac blev grundlagt i 1876. Navnet på Château kommer fra det latinske "Lucius", der blev oversat "Lussac" på fransk. Faktisk blev vinstokke plantet i dette område fra den gallo-romerske periode. I XVIII århundrede arbejdede Benediktinerne munke på Lussac vingård og gjorde deres vine kendte helt op til England. Château blev bygget i 1876 af Gascon Montouroy. Derefter blev ejendommen overført til hans svoger, Marquis de Sercey. Siden 2000 har det været ejet af Mme G Laviale-Van Malderen og hendes mand. De nye ejere sætter en masse energi i at renovere og udvide kælderen og Châteauet.

Desuden er vingården delvis genplantet. Château de Lussac har samtidig udvidet sit sortiment og foreslår nu 4 vine: en "Grand Vin", Château de Lussac, en anden vin: Le Libertin de Lussac, en hvid vin: Château de Lussac Le Blanc og en rose: Château de Lussac Le Rose. Takket være alle disse bestræbelser og sin enestående jord, producerer Château de Lussac nogle af de bedste vine i Saint Emilion appellationen.

2007 Chateau de Lussac 13,0% 1 stk. - 75 cl.
Denne vin besår af  77% Merlot and 23% Cabernet Franc. Lageret 12 til 14 måneder i egetræsfade. 50% ældes i nye fade, 30% i 1. vintønder og 20% i 2. vintønder. Smuk granatrød farve med røde nuancer. Duften er udtryksfuld og kraftfuld med røde bær og en smule krydderi. Smagen er velafbalanceret med silkebløde tanniner. Leverer en flot og lang eftersmag. Anbefales til lam i sauce eller kalvekød.

2008 Chateau de Lussac 13,5% 1 stk. - 75 cl.

Denne vin besår af  77% Merlot and 23% Cabernet Franc. Lageret 12 til 14 måneder i egetræsfade. 50% ældes i nye fade, 30% i 1. vintønder og 20% i 2. vintønder. Mørk rubinrød farve med lidt violette refleksioner. Duften er frisk med blomme- og vaniljenoter. Smagen er velafbalanceret med integrerede tanniner. Eftersmagen er intensiv. Anbefales til kalkun, grillet kalvekød og vilde svampe.


Chateau Vieux Maillet Pomerol
Siden købet i 2004, af Mr & Mrs Laviale, har Château Vieux Maillet opbygget et navn for sig selv. Dens førsteklasses vinfremstillings faciliteter, kombineret med de fineste management teknikker og en reel viden, bidrager til at skabe nogle af de fineste vine i sin appellation. Châteauet er 8,65 hektar og er placeret på kanten af ​​Pomerol-plateauet og er sammensat af forskellige jordtyper. Det er overvejende druerne Merlot, Cabernet Franc og for nylig, Cabernet Sauvignon som dyrkes. Denne mangfoldighed giver stor kompleksitet til vinene.

2007 Chateau Vieux Maillet Pomerol 13,0% 1 stk. - 75 cl.
Vinen består af 70% Merlot, 30% Cabernet Franc. Lageret 14 måneder. 50% i nye franske egetræsfade og 50% i brugte franske egetræsfade.Krydderi, ristede figen og brombær smag, alt glider sammen med silkeblød struktur med en flot finish. Anbefales til and eller risotto.

2008 Chateau Vieux Maillet Pomerol 13,5% 1 stk. - 75 cl.
Også denne vin består af 70% Merlot, 30% Cabernet Franc. Lageret 14 måneder. 50% i nye franske egetræsfade og 50% i brugte franske egetræsfade. Krydderi, ristede figen og brombær smag, alt glider sammen med silkeblød struktur med en flot finish. Anbefales til and eller risotto.


Varenummer 100186735
ID 000000000019084901-EA
Leveres i
 • Trækasse med 6 flasker
Indeholder sulfitter og svovldioxid
 • Ja
Bemærkninger
Anbefales til
 • Kalv
 • Lam
 • Fjerkræ
 • Risret
 • And
Vinproducent
 • G Laviale-Van Malderen
Servering
 • Alle vine serveres bedst ved 16-18°C
Drikkemoden
 • Alle vine er drikkemodne fra frigivelse og op til 10 år efter frigivelse
Antal flasker i gaveæske
 • 6 Stk
Indhold pr. flaske
 • 75 cl
Gaveæske
 • Ja
Vintype
 • Rødvin
Land
 • Frankrig
Område
 • Lussac-Saint-Émilion
 • Saint-Émilion Grand Cru
 • Pomerol
Druesort
 • Merlot
 • Cabernet Franc
Smagstype
 • Tør og markant
Sammensæt selv din vingave
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig