Cadis

Amarone della Valpolicella

Denne Amarone er helt traditionel – kraftig og krydret. Den er fremstillet af druerne Rondinella, Molinara og...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Denne Amarone er helt traditionel – kraftig og krydret. Den er fremstillet af druerne Rondinella, Molinara og Corvina, der tørrer tre måneder inden gæring og lagres på eg i mindst to år. Den er mørk rubinrød i glasset og har en intens og kompleks duft. Smagen er krydret og robust med modne blommer, svesker og sort peber som de tydeligste noter. Nyd den ved 16-18°C til kraftige retter med and, gås, dyrevildt og grillet kød.

Om producenten


Cadis (Cantina di Soave) med 2.200 partnere er grundlagt i 1898 og dermed et af de ældste kooperativer i Italien. Vingården er placeret i Soave øst for Verona, men kooperativets marker strækker sig også mod vest og Gardasøen i Valpolicella-området. Jorden varierer meget, fra kompakt rød jord over sandsten til basalt i vest, og vulkansk jord rig på mineraler omkring Verona. Det giver rig mulighed for at dyrke forskellige druer som giver de vine, vi kender som Soave, Bardolino, Valpolicella, Amarone osv.
Se mere