Cadis
Amarone della Valpolicella
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Denne Amarone er helt traditionel – kraftig og krydret. Den er fremstillet af druerne Rondinella, Molinara og Corvina, der tørrer tre måneder inden gæring og lagres på eg i mindst to år. Den er mørk rubinrød i glasset og har en intens og kompleks duft. Smagen er krydret og robust med modne blommer, svesker og sort peber som de tydeligste noter. Nyd den ved 16-18°C til kraftige retter med and, gås, dyrevildt og grillet kød.
Cadis (Cantina di Soave) med 2.200 partnere er grundlagt i 1898 og dermed et af de ældste kooperativer i Italien. Vingården er placeret i Soave øst for Verona, men kooperativets marker strækker sig også mod vest og Gardasøen i Valpolicella-området. Jorden varierer meget, fra kompakt rød jord over sandsten til basalt i vest, og vulkansk jord rig på mineraler omkring Verona. Det giver rig mulighed for at dyrke forskellige druer som giver de vine, vi kender som Soave, Bardolino, Valpolicella, Amarone osv.
Om producenten
Cadis (Cantina di Soave) med 2.200 partnere er grundlagt i 1898 og dermed et af de ældste kooperativer i Italien. Vingården er placeret i Soave øst for Verona, men kooperativets marker strækker sig også mod vest og Gardasøen i Valpolicella-området. Jorden varierer meget, fra kompakt rød jord over sandsten til basalt i vest, og vulkansk jord rig på mineraler omkring Verona. Det giver rig mulighed for at dyrke forskellige druer som giver de vine, vi kender som Soave, Bardolino, Valpolicella, Amarone osv.