Collepapa

Frascati

Klassisk tør hvidvin fremstillet af Trebbiano, Malvasia di Candida og Malvasia del Lazio og korttidslagret på...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Klassisk tør hvidvin fremstillet af Trebbiano, Malvasia di Candida og Malvasia del Lazio og korttidslagret på stål, så den bevarer Frascatiens typiske friskhed og rene smag. Farven er lysgylden, og duften er delikat med hints af vilde blomster og frugt, især havtorn og æbler. Elegant, lidt bitter eftersmag med strejf af mandler. En frisk og livlig vin, der passer fint til fisk, skaldyr, frokost, forretter og som aperitif. Serveres ved 10-12°C.

Om producenten


Fontana Candida har især sat Frascati-vine på verdenskortet. Vingården ligger i Monte Porzio Catone i Rom, og har produceret vin siden 1950´erne. Druerne kommer fra marker i 200-400 meters højde i kommunerne Frascati, Grottaferrata og Montecompatri. Frascati-vinene giver friske og elegante smagsoplevelser, som er tro mod klassiske, italienske dyder.
Se mere