Il Capolavoro

Appassimento

Druerne høstes først i begyndelsen af oktober for at sikre et højt sukkerindhold. Inden gæring behandles de e...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Druerne høstes først i begyndelsen af oktober for at sikre et højt sukkerindhold. Inden gæring behandles de efter den såkaldte Appassimento-metode, hvor de tørres for at koncentrere smag og sødme. Vinen lagres i 3-4 måneder i store egefade, hvilket giver den saft og kraft. I glasset har den en intens purpurfarve, og smagen er fyldig, blød og rund med smag af røde, modne bær og noter af vanilje fra fadlagringen. Vinen har en flot balance mellem de diskrete tanniner og den behagelige syre. Nyd den ved 16-18°C til eksempelvis and, lam, dyrevildt og grillet kød.

Om producenten


Il Capolavoro er skabt med italiensk kærlighed til vinfaget. Vinene er fremstillet af et team af forskellige producenter med den samme passion: at fremstille enestående vine fra Italien.
Se mere